Традиционна механа с къща за гости

2770 Банско, България
Продава 280,000€ - ЗАВЕДЕНИЕ
2314 385 Кв.м 7 Стаи 8 Бани/WC

Продаваме работеща МЕХАНА С КЪЩА ЗА ГОСТИ в центъра на старата част на  Банско. Построена в началото на 19 век и съхранена до днес, като достоен конкурент на най-красивите сгради в града.

Сградата е двуетажна, изградена от камък и дърво, като всеки етаж е с площ 150 кв.м. На първия етаж има 2 двойни стаи за гости. Напълно оборудвана и обзаведена, традиционна механа с кухненски бокс и сервизни помещения. Разполага с 60 места и чардак, от който се открива прекрасна гледка към Пирин планина. На втория етаж са разположени 5 двойни стаи за гости със собствен санитарен възел. Отоплението е със собствено локално парно.

На ъглов парцел от 385кв.м. е изграден този възрожденски комплекс. Ограден е с каменен дувар, с голяма и малка порта, през които се влиза в двора. Градината е 120кв.м. и е засадена с чимшир, дрян и плодни дръвчета. От външната страна на дувара е изградена голяма каменна чешма, превърнала се в емблематично място. Пред имота има голям калдъръмен площад, който е удобен за паркиране. При добър мениджмънт имота е идеалната възможност за развитие на собствен бизнес в този туристически район. Има всички документи. Семейна собственост. Цена: 280 хиляди евро, която подлежи на коментар. За повече информация и огледи 0898 216 207 . Пишете на лично или на vanpropertyltd@gmail.com

Допълнителни детайли

  • Механа с къща за гости : 280000

Характеристики

Карта на имота

Вашият коментар